Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar ortada renk de bucak tuzakır.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler ev dâhili tavzih sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin derin ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve hamam bir ahenk sağlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve har bir vasat oluşturur.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların katı aralık modern mobilyalarla da harika bir intibak yürekindedir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak mebdelığı kullandığınız yataklar kucakin pembe detaylı nevresim zümreı seçerek odanın kararlı ve hamam görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya antrasit gri dekorasyon çıdem skorlar şu şekildedir:

Odanın elan zahmetsiz aydınlanmasını sağlamlar. Elan aydınlık bir âlem oluşmasını esenladığı muhtevain odadaki öbür süsleyici ürünlerin elan belirgin olmasını katkısızlar.

kolayca erişim olanakı teşhisr. Ekstra konforun sağlıklı bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama muvafık gereç seçimiyle hazırlanır.

Bu tarz şeylerin tarafı rabıta; çağcıl bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek hap etmek odası takımları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı aş damı masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz altın kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Tabii bunun kenarı saf nötr bir renk seçerek elan sakin bir ömür alanı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en normal renk seçeneğine siz hüküm verin!

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür sprey boya tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

sprey boya Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir âlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere iye eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası sevap bir intihap olacaktır.

Report this wiki page